Uşak Üniversitesi Sivaslı Meslek Yüksekokulu

Üniversitemiz mezunları arasındaki ilişkileri daha etkin kılmak, Üniversite bünyesindeki etkinlik ve projeleri mezunlarımıza ulaştırmak ve geri dönüşüm mekanizmaları geliştirmek amacı ile mezunlarımızın kendilerine ait şifre ve hesapları ile kullanabilecekleri "Mezun Takip Sistemi" oluşturulmuştur. Üniversitemiz mezunlarının bu hizmetlertden yararlanabilmesi için kişizel bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir. Bu kapsamda Meslek Yüksekokulumuz mezunlarının ilişik kesme sırasında https://mezun.usak.edu.tr/ internet adresi üzerinden Mezun Takip Sistemine kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıtlı olmayan geçmiş yıllardaki tüm mezunlarımızın ise yukarıda bahsedilen amaçlarımızın gerçekleşmesi için katkılarının da büyük olacağı aşikardır. Bu bağlamda sizlerin de sisteme kayıtlı olup destek vermeniz bizleri gururlandıracaktır.

Tüm mezunlarımıza katkılarından dolayı teşekkür eder, meslek hayatınızda başarılar dileriz.

Sivaslı MYO Müdürlüğü

28 Kasım 2019