Uşak Üniversitesi Sivaslı Meslek Yüksekokulu

Uşak Üniversitesi Sivaslı Meslek Yüksekokulu ile Sivaslı Derneği Başkanlığı arasında burs protokolü imzalandı.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Sivaslı Kaymakamı Mustafa Gözlet ve Sivaslı Derneği Başkanı İlker yelken arasında imzalanan protokol; Sivaslı Meslek Yüksekokulu “Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bitki Koruma Programı”nda öğrenim görmek için 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren kayıt yaptırarak öğrenimine devam eden öğrencilerin Sivaslı Derneği çatısı altında belediyeler, odalar, esnaf ve hayırseverlerin katkılarıyla, eğitim öğretim dönemi boyunca (Ekim-Mayıs aylarında) 2 yıl süreyle bursla desteklenmeleri konularını içermektedir.

Burs Protokolüne göre burs, 2019 YKS sonuçlarına göre Uşak Üniversitesi Sivaslı Meslek Yüksekokulu Bitki Koruma Programına kesin kayıt yaptıran puan sıralamasında ilk 10’da yer alan 10 öğrenciye karşılıksız olarak Sivaslı Derneği Başkanlığı çatısı altında belediyeler, odalar, esnafın ve hayırseverlerin katkılarıyla eğitim öğretim yılı içerisinde her yıl 8 ay boyunca (Ekim-Mayıs aylarında) 2 yıl süreyle aylık 200 TL olarak verilecektir. Rektör Prof. Dr. Ekrem savaş bursa destek verenlere teşekkür ederek imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi. Sivaslı Kaymakamı Mustafa Gözlet ise protokolün hayırlı olmasını dileyerek destek olan herkese teşekkür etti.

Protokol törenine Sivaslı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nüket Altındal ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muhittin Fatih Demirhan katıldı.

16 Nisan 2019